Töitä ja 4h yritykset

Kerhonohjaus ja työpalvelu

Nuori, etsitkö töitä?
Yhdistyksemme työllistää nuoria kerhonohjaajiksi sekä työpalveluun keikkaluonteisesti asiakkaan kotona tehtäviin työtehtäviin. Kerhonohjaajat työllistyvät koulun lukuvuoden ajaksi. Työpalvelun työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivänkin kestäviä. Työtehtävät voivat olla pihanhoitoa, siivousta, lastenhoitoa, lemmikkienhoitoa, tarjoiluapua...Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä olet tehnyt kotona tai koulussa, harrastuksistasi ja osaamisistasi. Ehkäpä juuri sinä saat töitä! Kiinnostuitko? 
Ota yhteyttä kankaanpaa@4h.fi tai 050 353 3721.

Työnantajille
Osallistu kanssamme yhteisiin työllistämistalkoisiin ja palkkaa apua arkeen, näin tarjoat nuorelle mahdollisuuden työkokemukseen! Yhdistyksen kautta työllistyvät nuoret voivat olla 14-28-vuotiaita. Minkälaisia tehtäviä sinulla olisi tarjolla? 

4H-yhdistys on nuoren työnantaja ja sinä työntilaaja. 4H-yhdistys laskuttaa asiakkaalta nuoren tekemästä työstä. Asiakkaan minimilaskutus 25€/h. 

Yhdistys maksaa työntekijän lakisääteiset maksut ja palkan. Kotitalouksissa tehtävistä töistä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Tarjoamanne työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivän, viikkojakin kestävä. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kankaanpään 4H:n ja kerro mihin tehtäviin sinä haluaisit nuoren työllistää:
kankaanpaa@4h.fi tai 050 3533721. 

4H-yritys

Oletko 13-28 -vuotias ja sinua kiinnostaisi työllistää itsesi oman 4H-yrityksen kautta? 
Tubettaja Arttu Lindeman kertoo tällä videolla tärkeästä asiasta eli kesätöistä ja kuinka 4H-yrittäjyys on oiva vaihtoehto nuorelle tienata omaa rahaa. Videolla myös vieraana nuori 4H-yrittäjä. 

Voit toimia yrittäjänä kesän ajan tai vaikkapa läpi vuoden, sinä päätät. 
Jos yrittäminen kiinnostaa, ota yhteyttä kankaanpaa@4h.fi tai 050 353 3721.