Helppi-työpalvelu

Kankaanpään 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-työpalvelua on tilattavissa ma-pe klo 08-18 ja nuoren työajan tulee toteutua tämän aikarajan sisällä, muista työajoista sovittava erikseen. 

Helppi-palvelun kautta voi tilata nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi, lastenhoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Kankaanpäässä on saatavilla kaikkia edellämainittuja  palveluja. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja. Asiakkaan minimilaskutus on 25€/h. 

Sovellus on käytössä useissa yhdistyksissä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla.

Lisätietoja:

Paikallisiin palveluihin liittyvät asiat:

Kankaanpään 4H-yhdistys
Annukka Pörsti, toiminnanjohtaja
kankaanpaa@4h.fi
+358 50 353 3721

Helppi-sovellukseen liittyvät asiat:
Anu Parvianen, kehityspäällikkö
anu.parviainen@4h.fi
+358 44 783 0322