Luonnontuote-koulutukseen ilmoittatuneille laitettu sähköpostia ma 28.2.

28.2.2022

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijat Anna Kari ja Janita Kylänpää työskentelevät Tulevaisuus luonnonantimissa -hankkeessa. Tulevaisuus luonnonantimissa -hankettaa rahoittaa Leader Aktiivinen Pohjois-Satakunta.

Tavoitteena hankkeella on
-Saada nuoret jälleen kiinnostumaan luonnontuotteista: Luonnonyrteistä, marjoista, sienistä sekä kalataloudesta. 
-Toimenpiteillä voi olla vaikutusta tulevaan työhön tai harrastukseen.
-Nostaa arvostusta luonnontuotteita ja alan ammattilaisia kohtaan. 
-Siirtää perinteitä tuleville sukupolville.

Anna Kari ja Janita Kylänpää järjestävät yhteistyössä Kankaanpään 4H-yhdistyksen kanssa luonnontuotteista kiinnostuneille nuorille kevään aikana koulutuksia, joiden pohjalta nuoren on helppo lähteä luonnonantimien herkulliseen ja värikkääseen maailmaan ja mahdollisesti myös tätä kautta työllistää itsensä. 

Kaksi luonnonyrtti-tuotekoulutusta järjestetään verkkokoulutuksena ja toukokuussa jalkaudutaan luontoon. Nämä 3 koulutuspäivää käymällä voit saada poimijapätevyyden ja tietosi keraaja.fi -palveluun (maksaa 12€/vuosi). Poimijapätevyyden saatuasi voit myydä keräämiäsi tuotteita suoraan asiakkaalle tai voit käyttää niitä omien tuotteidesi jalostamiseen esim. elintarvikkeina tai luontaiskosmetiikkana. 

Maalis-huhtikuussa on tarjolla 4H-yrityskoulutus oman yrityksen perustamisesta kiinnostuneille. 

Tuotekoulutuksiin voit osallistua vaikket olisi yritystä perustamassa ja samoin yrityskoulutukseen voit osallistua vaikket osallistu luonnontuotekoulutuksiin. Koulutukset on suunnattu 13-28 -vuotiaille nuorille. 

4H-yrityskoulutuksiin voit ilmoittautua täällä. 

Ilmoittaudu mukaan luonnontuotekoulutukseen. 
Ilmoittaudu viimeistään  ma 28.2. täällä.

Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostilla: kankaanpaa@4h.fi