Kankaanpään 4H-yhdistys ja Kankaanpään Pallo yhteistyöhön

10.8.2021

KANKAANPÄÄN PALLO JA KANKAANPÄÄN 4H-YHDISTYS ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

KaPa ja Kankaanpään 4H ovat sopineet syksyn kattavasta yhteistyöstä, jossa 4H vastaa KaPa:n joukkueiden kioskitoiminnasta P/T11 ja nuorempien peleissä.

Janne Savolainen Kankaanpään Pallosta kertoo yhteistyöstä: ”Olemme todella mielissämme yhteistyöstä, sillä kannatamme 4H:n arvoja, eli tukea lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tämä vapauttaa myös meidän pelaajien vanhemmat kioskitalkoista, joten he voivat nauttia kioskin palveluista ja peliesityksistä kentällä. Kun tiesimme, että Kankaanpäässä on aktiivinen ja hyvää työtä tekevä 4H-yhdistys, niin yhteistyön aloittaminen oli helppoa.”

Kankaanpään 4H-yhdistyksen Annukka Pörsti toteaa:

"Kankaanpään 4H-yhdistys on kuluneen kesän aikana työllistänyt 23 paikallista nuorta erilaisiin työtehtäviin. Nyt alkaneen yhteistyön ja kioskitoiminnan myötä osalla nuorista kesätyö jatkuu pitkälle syksyyn. Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta ja yhteistyöstä Kankaanpään Pallon kanssa. Yhteistyötä tekemällä saamme tarjota paikallisille nuorille lisää hyviä työtilaisuuksia ja kokemuksia."

Molemmat osapuolet toivovat yhteistyölle pitkää jatkoa sekä kartoittavat myös yhteistyön laajentamista muihin aktiviteetteihin.