Ilmoittaudu Hygieniapassikoulutukseen ja 
-testiin 12.04.2023

Huom! Koulutus järjestetään mikäli riittävästi osallistujia!
Ilmoittautumiset viimeistään ke 5.4. ja koulutuksen toteutuminen vahvistetaan to 6.4. sähköpostitse. 

Koulutus järjestetään Pohjanlinnan koululla klo 17-20, osoite on Kangasmoisionkatu 1. Sisäänkäynti ulkokautta Kangasmoisionkadun puolelta (väliköstä lipan alta, lukee Kankaanpään koulukeskus). 

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. 

Kankaanpään 4H-yhdistyksen kautta suoritettava hygieniapassi on elintarvikeviraston hyväksymä. Kouluttajana toimii Paula Mukka. Koulutus on avoin kaikille 15 vuotta täyttäneille. Jos olet alle 15 vuotta, otathan yhteyttä 4H-yhdistykseen sopiaksesi koulutuspaikasta. 

Hinta on 50€/hlö ja tämä sisältää koulutuksen, testin sekä passin. Maksu suoritetaan etukäteen yhdistyksen tilille ja maksutiedot saa yhdistyksen lähettämän vahvistussähköpostin mukana. 

Koulutus on 3 tunnin mittainen sisältäen passitestin, testi tapahtuu viimeisen tunnin aikana. Ennen koulutusta voi perehtyä jo omatoimisesti hygieniaosaamiseen. Ruokaviraston sivuilta löydät esimerkkejä itseopiskelumateriaaleista.

Mitä tapahtuu itse passitestissä? Täältä löydät tietoa  Hygieniapassitestistä.

Osaamistasi voit testata jo etukäteen Mallitestin avulla.
Meneekö kerralla läpi vai pitääkö vielä vähän kerrata? 

Muistathan ottaa testiin mukaan alkuperäisen, kuvallisen ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Löydät listan hyväksyttävistä henkilöllisyystodistuksista täältä. 

Otathan mukaasi testiin myös sinisen kuulakärkikynän. 

Ilmoittautumista varten täytä allaoleva lomake.
Onnea testiin!!!

Olen yli 15-vuotias