Kesäduuni OP:n piikkiin

Ruokakoulu-leirin apuohjaaja 

Ruokakoulu on ruokaan liittyvää tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä sekä liikuntatuokioita. Ruokakoulu toteutetaan kesäkuun alussa 5 päivän mittaisena päiväleirinä, yksi leiripäivä kestää 6–8 tuntia. Osallistujamäärä leirillä on 12–20 lasta, iältään alakouluikäisiä. Jokaiseen leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimistuokioita hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuului viime kesänä maatilavierailu sekä tervetuliaisaamiainen ja päätösillallinen, joille myös lasten vanhemmat olivat tervetulleita. Ruokakoulussa on vähintään yksi apuohjaaja neljää lasta kohden.  Apuohjaaja on vastuussa oman pienryhmänsä työskentelystä kaikkien leirin toimintojen aikana. 

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja yksi apuohjaajista iältään 15-17v palkataan OP:n avustuksen avulla. Nuori työllistyy 2 viikon ajan leiriohjaukseen sekä muihin yhdistyksen työtehtäviin, palkka on 450€. Haku on auki 14.4. asti.

Täytä hakemuslomake täällä. 

Kesäsomettaja 

Oletko taitava somen käyttäjä? Onnistut valokuvien ottamisessa ja tekstiä syntyy? Jos näin on, voit työllistyä Kankaanpään 4H-yhdistyksen kesäsomettajaksi. Pääasiallinen työtehtäväsi on tuottaa sisältöä yhdistyksen eri kanaviin lähinnä kesätyöntekijöiden kuulumisista sekä muustakin yhdistyksen toiminnasta, muitakin työtehtäviä mahdollisesti toimenkuvaan sisältyy. Yhdistyksen kesätyöpaikat sijaitsevat ympäri Kankaanpäätä, joten jokin näppärä kulkupeli olisi hyvä olla käytettävissä. Ikää sinulle tulee olla 15-17 -vuotta. 

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja kesäsomettaja palkataan OP:n avustuksen avulla. Nuori työllistyy 2 viikon ajan kesäsomettajaksi sekä muihin yhdistyksen työtehtäviin, palkka on 450€. Haku on auki 14.4. asti. 

Täytä hakemuslomake täällä.