Ilmoittaudu Hygieniapassitestiin 7.4. tai 8.4.

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta. 

Kankaanpään 4H-yhdistyksen kautta suoritettava hygieniapassi on elintarvikeviraston hyväksymä. Koulutus on avoin kaikille 15 vuotta täyttäneille. Kouluttajana toimii Paula Mukka.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 29.3.

Hinta on 50€/hlö ja tämä sisältää koulutuksen, testin sekä passin. Maksu suoritetaan etukäteen yhdistyksen tilille ja maksutiedot saa yhdistyksen lähettämän vahvistussähköpostin mukana. 

Huhtikuussa järjestettävät koulutukset ovat 4 tunnin mittaisia sisältäen passitestin, testi tapahtuu viimeisen tunnin aikana. Ennen koulutusta voi perehtyä jo omatoimisesti hygieniaosaamiseen. Ruokaviraston sivuilta löydät esimerkkejä itseopiskelumateriaaleista.

Mitä tapahtuu itse passitestissä? Täältä löydät tietoa  Hygieniapassitestistä.

Osaamistasi voit testata jo etukäteen Mallitestin avulla.
Meneekö kerralla läpi vai pitääkö vielä vähän kerrata? 

Muistathan ottaa testiin mukaan alkuperäisen, kuvallisen ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Löydät listan hyväksyttävistä henkilöllisyystodistuksista täältä. 

Otathan mukaasi testiin myös sinisen kuulakärkikynän. 

Onnea testiin!!!

Osallistun koulutukseen *