KESÄTYÖT 2023

Kesätyöhaku on päättynyt, hakemuksia tuli 50 kpl. 
Kaikki kankaanpääläiset hakijat kutsuttiin sähköpostitse haastatteluun. Jokunen kutsuttu oli jo saanut toisen paikan, jokunen ei vastannut haastattelupyyntöön mitään. Haastatteluja kertyi kuitenkin 38 kpl ja tästä joukosta tehdään kesätyövalinnat, valinnoista ilmoitetaan kaikille haastatelluille 24.4. alkavalla viikolla. 

Voit työllistää itsesi myös 4H yrittäjänä ja lisätietoa 4H-yrittäjyydestä löydät täältä. 

Kevään aikana on luvassa 4H-yrityskoulutuksia, voit käydä koulutuksen myös itsenäisesti  4H-akatemian verkkokoulutuksena, löydät koulutuksen tästä klikkaamalla. 

Työsuhteissa Kankaanpään 4H-yhdistys toimii työnantajana, hallinnoi ja hoitaa työnantajavelvoitteet sekä palkanmaksun. Työtehtävät suoritetaan allamainituissa kohteissa, joissa myös tapahtuu varsinainen työnjohto ja työtehtäviin opastus. 

Kaikki töihin valitut osallistuvat ennen työsuhteen alkua Työt alkavat -koulutukseen, jossa saat perustiedot 4H:sta, asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja 4H:sta työnantajana. Koulutus on osa perehtymistäsi ennen työsuhteen alkua. Koulutuksen kesto on 4 oppituntia ja se toteutetaan joko etänä tai lähiopetuksena. Koulutuksesta saat todistuksen. 

Helppi-työpalveluun työllistyville järjestetään koulutus myös Helppi-sovelluksen käytöstä. 

Lisätietoja avoimista paikoista voit kysyä yhdistyksestä:
Annukka Pörsti 
kankaanpaa@4h.fi 
050 353 3721


HAETTAVISSA OLEVAT PAIKAT

Kioskityöntekijä (2 paikkaa) 

Luvassa on itsenäinen asiakaspalvelutyö KaPa:n junioreiden jalkapalloturnauksissa. Työtehtäviin kuuluu kahvinkeitto, myyntitavaroiden esillelaitto, myyntityö, kassanlasku sekä loppusiivous. Pelejä ja turnauksia on viikolla ja viikonloppuisin, kauden alkaessa jo keväällä ja viimeiset pelit pelataan lokakuun puolella. Pelejä ei ole joka ilta tai joka viikonloppu, joten tämän työn sivussa ehtii tehdä muitakin kesäjuttuja. Pelejä on vaihtelevasti sekä keskuskentällä että Niinisalon urheilukentällä, joten sinulla tulisi olla mahdollisuus kulkea Niinisaloon. 

Helppi-työpalvelu (useita paikkoja)

Kankaanpään 4H-yhdistys työllistää nuoria työpalveluun keikkaluonteisesti asiakkaan kotona tehtäviin työtehtäviin. Työpalvelun työ voi olla keikkaluonteista tai muutaman päivän kestäviä. Työtehtävät voivat olla pihanhoitoa, siivousta, lastenhoitoa, lemmikkienhoitoa, tarjoiluapua...Toimeksiannot digitaalisen Helppi-sovelluksen kautta, työntekijät saavat koulutuksen sovelluksen käyttöön. Työt voi aloittaa jo mahdollisesti kevään aikana ilta- tai viikonlopputöinä (ei sunnuntai). Ruohonleikkuutehtäviin ikäraja 16 vuotta. Kerro hakemuslomakkeella oma osaamisesi ja minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat. 

IkiOmaKesätyö -hanke (useita paikkoja) 

Hanke tarjoaa nuorille ensimmäisiä kesätyömahdollisuuksia ja kartuttaa nuoren työelämätaitoja. Yleishyödylliset yhdistykset voivat työllistää 13-17-v nuoren heille sopivaan työtehtävään. Työ voi olla esim. myyntitehtäviä, leiriohjausta, maalausta tai siivousta. Työ voi olla keikkaluonteista tai pidempäänkin kestävää. Viime kesänä 10 nuorta työllistyi  eripituisiin työsuhteisiin kestoltaan 30-60h. Kerro hakemuslomakkeella oma osaamisesi ja minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat.  Ja jos sinulla on tiedossasi yhdistys mikä mahdollisesti voisi työllistää, jätä tästäkin tiedot. Nuoren palkan kustantaa kokonaisuudessaan Parkanon Säästöpankkisäätiö. 

Tällä hetkellä haetaan työntekijöitä mm. Niinisalon Sotilaskotiin, Niinisalon Ratsastajien tallille, Kankaanpään Eläinsuojeluyhdistykseen, Kankaanpään Leiskun urheilukouluihin ja rantalavalle sekä Taideyhdistyksen ylläpitämään Kankaanpään Galleriaan. 

Virkistystyöntekijä, Esperi Sinirinta (1-2 paikkaa)

Työtä tehdään kehitysvammaisten kanssa ja työtehtäviin kuuluu:
- pelata ja askarrella asukkaiden kanssa
- ohjata ja auttaa ulkoilussa
- ohjata ja avustaa retkillä, asiointireissuilla ym.
- auttaa asukkaiden huoneensiivouksissa
- lukea asukkaille lehtiä ja kirjoja
- rupatella ja jutella asukkaiden kanssa
- kuunnella asukkaiden kanssa musiikkia, järjestää levyraatia ym.
- muut avustavat tehtävät

Palkkaus "Tutustu työelämään ja tienaa" -mallin mukaan. Työsuhteen kesto 2 viikkoa tai 10 työpäivää, palkkaus 375€ (sisältää lomakorvauksen).

Virkistystyöntekijä, Mäntykalliokoti (useita paikkoja)

Virkistystyötä tehdään ikäihmisten parissa ja voi sisältää esim. juttutuokioita, bingoa, korttipelejä, lehtien lukemista, ulkoilua tai muuta liikuntaa, musiikkia, torikäyntejä...Ei sisällä varsinaisia hoitotöitä. Tähän tullaan keräämään lahjoitusvaroja ja niiden perusteella määräytyy tehtävät työtunnit sekä työntekijöiden määrä. 

Ruokakoulu-leirin apuohjaaja 

Ruokakoulu on ruokaan liittyvää tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä sekä liikuntatuokioita. Ruokakoulu toteutetaan kesäkuun alussa 5 päivän mittaisena päiväleirinä, yksi leiripäivä kestää 6–8 tuntia. Osallistujamäärä leirillä on 12–20 lasta, iältään alakouluikäisiä. Jokaiseen leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimistuokioita hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuului viime kesänä maatilavierailu sekä tervetuliaisaamiainen ja päätösillallinen, joille myös lasten vanhemmat olivat tervetulleita. Ruokakoulussa on vähintään yksi apuohjaaja neljää lasta kohden.  Apuohjaaja on vastuussa oman pienryhmänsä työskentelystä kaikkien leirin toimintojen aikana. 

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja yksi apuohjaajista iältään 15-17v palkataan OP:n avustuksen avulla. Nuori työllistyy 2 viikon ajan leiriohjaukseen sekä muihin yhdistyksen työtehtäviin, palkka on 450€. Haku on auki 14.4. asti.

Kesäsomettaja 

Oletko taitava somen käyttäjä? Onnistut valokuvien ottamisessa ja tekstiä syntyy? Jos näin on, voit työllistyä Kankaanpään 4H-yhdistyksen kesäsomettajaksi. Pääasiallinen työtehtäväsi on tuottaa sisältöä yhdistyksen eri kanaviin lähinnä kesätyöntekijöiden kuulumisista sekä muustakin yhdistyksen toiminnasta, muitakin työtehtäviä mahdollisesti toimenkuvaan sisältyy. Yhdistyksen kesätyöpaikat sijaitsevat ympäri Kankaanpäätä, joten jokin näppärä kulkupeli olisi hyvä olla käytettävissä. Ikää sinulle tulee olla 15-17 -vuotta. 

Olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ja kesäsomettaja palkataan OP:n avustuksen avulla. Nuori työllistyy 2 viikon ajan kesäsomettajaksi sekä muihin yhdistyksen työtehtäviin, palkka on 450€. Haku on auki 14.4. asti.